Dulo Asbest

Over DULO, specialisten in asbestverwijdering

DULO Asbestverwijdering is sinds 2007 gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende materialen.

De twee oprichters van het bedrijf hebben echter al veel langer ervaring in de professionele asbestsanering. Het bedrijf is gevestigd in Honselersdijk (gemeente Westland). DULO Asbestverwijdering behoort tot de middelgrote dienstverleners in de branche. Het werkgebied ligt vooral in de Randstad, maar ook in de rest van Zuid-Holland en Nederland verwijderen wij asbest uit diverse bouwconstructies. Opdrachtgevers zijn onder meer woningbouwverenigingen, bedrijven, scholen, (zorg)instellingen, overheidsinstellingen en particulieren.

Diverse asbest verwijderingstechnieken

DULO Asbestverwijdering is uitsluitend inzetbaar voor het verwijderen van asbest.  Na het ontvangen van de asbestinventarisatie en de goedkeuring van de sloopvergunning/melding van de gemeente, komt DULO Asbestverwijdering in actie voor het saneren. Daarvoor worden verschillende asbest verwijderingstechnieken ingezet. Om welke techniek het ook gaat, altijd heeft u met DULO Asbestverwijdering de zekerheid van een professioneel proces, rekening houdend met alle regels en uw veiligheid

Een klantgericht asbestverwijderingsbedrijf

Zo is DULO Asbestverwijdering gecertificeerd om asbest te mogen verwijderen. Ook houden wij ons aan de wettelijke verplichting opdrachten tot asbestsanering aan te melden bij de arbeidsinspectie, gemeente en certificerende instelling. Als middelgroot asbestverwijderingsbedrijf zijn we in staat heel klantgericht te opereren. We houden optimaal rekening met de wensen van bewoners en gebruikers van panden, om maar een voorbeeld te noemen. Ook zijn wij flexibel inzetbaar als die noodzaak zich aandient. Medewerkers van DULO Asbestverwijdering zijn goed opgeleid, dragen de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen, bedrijfskleding en zijn correct in hun optreden.